这美女太能作.......

velgørenhed begynder derhjemme, er jeg gammel og gamle og unge - unge og unge, det kinesiske folk har altid været sønlig kærlighed.nedenfor er sønlig kærlighed, taknemmelighed og beslægtede historie.

som et gammelt kinesisk ordsprog siger, "velgørenhed begynder derhjemme."mener, at forældrene er forskellige værdier i første omgang.hvis en person ikke ved, forældre, er det svært at forestille mig, at han elskede fædreland og mennesker.den gamle sagde: "er jeg gammel og gamle og unge - unge og unge".vi skal ikke kun til ære for vores forældre, men også skal respektere andre, ældre, omsorg for børn og unge i hele samfundet, som de oprindelige folk, det er vores nye æra studerende ansvar.

zi lu, slutningen af foråret og efteråret og lu.i confucius disciple i regeringen er berømt for sit mod.men han var lille familie var meget fattige, hele året rundt, spiser grove grøntsager og andre fødevarer.en gang, gamle forældre ønsker at spise ris, men familien lidt ris ikke, hvordan skal jeg gøre? han tror, hvis over et par bjerge til slægtninge låntagning meter, ikke kan opfylde dette krav for forældre?

så, lu små og gå ti kilometer fra slægtninge tilbage til en pose ris, så forældre spiste lækre ris, lu træthed glemt.naboer - lu er en god dreng.

venner, forældre, gjorde du det? tilgive, at en bred hjerte til at holde, at acceptere.er det ikke værd at thanksgiving?han sårede dig, men han vil lade dig se ham, du har "se" god smag. det er værd at være taknemmelig.ja, tak, det sårer dig, tak.thanksgiving thanksgiving ikke har afvist din mand.fiasko er uundgåelig, nægter også er uundgåelig, fordi livet er ikke altid så godt.men over for disse, vær nu ikke modet, ikke miste modet, men ikke klage, ikke klage for uretfærdighed, vi bør være taknemmelige for.er fiasko, afvisning, lad os ikke bange for vind og regn, stærkere og modigere, er disse, lad os ved, at der er mangler, og rette op på dem, til opgave at føre til succes.vær taknemmelig for, at det ikke!!!!!!!!

点赞+转发

点击↑上方"爆笑集中营"关注我!看下集!

相关文章推荐

Array

经外奇穴丨始 素

健康  2017-12-27 10:09

没有红薯的冬天是不完整的

健康  2017-12-27 09:07